Het appartement


Het Baken is een tweepersoons appartement in het complex “Eureka”! Begin 2007 gekocht, vernieuwd en opgeknapt.  We zijn er trots op en hopen dat u er met net zoveel plezier zult vertoeven als wij doen.

Het appartement is bestemd voor twee volwassen personen. Een baby zou er eventueel nog bij passen. Het appartement bestaat op de begane grond uit een hal, keuken en een woonkamer met radio, geluidsbox en een smart TV. De keuken is in februari 2023 gerenoveerd en voorzien van filterkoffiemachine, waterkoker en oven. Het zonneterras is op het zuidwesten en naast de zonnestoelen heeft u ook de mogelijkheid om te relaxen op de loungestoel.

Via de trap naar beneden komt u in de slaapkamer, die gedeeltelijk onder de grond ligt. Daar vindt u twee éénpersoons bedden (boxspring). Ook is hier de badkamer met toilet, inloopdouche met rainshower en badkamermeubel. De slaapkamer heeft een openslaand raam.

Er is een diepe garderobenis met spiegel en de mogelijkheid om kleding op te hangen. Ook is er bergruimte in de vorm van een ladenkast. Er is een TV boven uw bed!

Het appartement is onderdeel van het complex ‘Eureka’ en ligt in de rust van het bos aan de voet van het Vuurboetsduin, tussen het dorp en het strand.

Uw bagage wordt op het eiland gratis van en naar de boot gebracht.